TID TIL PERFEKTION

HÅNDVÆRKET

"Hvert eneste Raflebæger har været i mine hænder, før de forlader fabrikken" - Frede Høst

Frede Høst sætter stor ære i at levere godt dansk håndværk, og bruger den tid der er nødvændig for at gøre hvert Raflebæger helt perfekt.

100% BÆREDYGTIGT

Et elegant indslag til ethvert terningespil

Raflebægeret er skabt til de hyggelige stunder med venner og familie, og er en oplagt ledsager til ethvert terningespil. Det er stilrent og enkelt, men sætter samtidig indretningen i bevæglese når det bringes på spillebordet.

DANSK PRODUCERET

Et symbol på leg, nærvær og inspirerende øjeblikke

Raflebægerets design er destinkt, og har et karakteristisk formsprog som går naturligt gennem tiden og ældes med ynde. Det er et symbol på nærvær, legende oplevelser og inspirerende øjeblikke - øjeblikke som kan bæres videre mellem generationer.

FREDE HØST

"Havde det ikke være for min far, var Raflebægerne aldrig blevet til"

- Frede Høst

Det startede i kælderen i mit barndomshjem i Sønderborg. Min far, Erik Høst, har altid haft interesse i at producere træfigurer, og var en sand mester til at dreje i træ. Den interesse var han ikke alene om, værkstedet blev hyppigt besøgt af hans gode venner der hjalp til.  De mange træfigurer der blev produceret i kælderen, blev doneret til velgørende formål bl.a. Flyer for livet i forbindelse med 2. Verdenskrig.

"Havde det ikke været for min far, var Raflebægerne aldrig blevet til."

GRUNDLÆGGER & CEO

FREDE HØST

Frede er Ejer, Designer og navnet bag FREDE HØST. Han er en perfektionisk helt ud til fingrespidserne og sørger derfor for, at ingen produkter forlader fabrikken før de har været i hans hænder.

CSO

EMMA VANG HØST

Emma er Fredes datter.

Hun er ansvarlig for ecommerce og markedsføring